Augustas Bed & Breakfast

Skolgatan 10 • Rättvik
Detta B&B ligger 5 minuters promenad från Rättviks järnvägsstation och Siljan. Här erbjuds smakfullt inredda rum med ett fullt utrustat kök och platt-TV. Skidcentret Rättviksbacken ligger 2 km härifrån.

Alla bekväma lägenheter och stugor på Augustas B&B har mysig inredning och moderna bekvämligheter. Eget, modernt badrum och sittgrupp med soffa ingår. I vissa rum ingår bastu och uteplats eller balkong.

Frukost på rummet kan ordnas, och lunch och middag serveras i hotellets kafé. Vid fint väder kan du använda grillplatsen i Augustas trädgård.

Du hittar längdåkningsspår, en bowlinghall och en biograf inom 150 meter från Augustas Bed & Breakfast.

Tillgängliga rum på Augustas Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Augustas Bed & Breakfasts olika rumstyper

Lördag 23 November t.o.m Söndag 24 November - Pris inkluderar moms.

Lägenhet med 2 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Ljus och luftig lägenhet på bottenvåningen med ett välutrustat kök, en sittgrupp och en platt-TV med satellitkanaler. Det finns även en uteplats med grillmöjligheter.
Stuga Superior med 2 sovrum och sjöutsikt - Gratis avbokning
Frukost ingår Stuga belägen cirka 5 minuters bilresa från huvudbyggnaden. Det finns ett välutrustat kök, en öppen spis, en platt-TV och en tvättmaskin. Stugan har dessutom sjöutsikt. Sällskapsdjur är ej tillåtna i denna stuga.
Lägenhet Superior med 2 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymlig lägenhet med ett välutrustat kök, platt-TV med satellitkanaler samt en terrass. Sängkläder och handdukar ingår inte, men de kan hyras på plats. Du kan också ta med eget linne. Du kan välja att själv städa före utcheckningen, eller betala en avgift för slutstädning.

Fler hotell i Rättvik