• Evenemang idag
17-18
Maj 2019
Yogahuset Falun Falun

Meditationskurser i Falun

Välj Lycka 17 maj | 19:00-20:30
Kan man välja lycka? Enligt buddhismen är det fullt möjligt. Kom och lyssna på en föreläsning om lycka, som kan förändra ditt liv, med buddhistmunken Kelsang Jangdom. Detta speciella arrangemang bjuder också på en avslappnande, vägledd meditation.

Var och en av oss har förmågan att hitta fram till en bestående inre ro och lycka som inte är beroende av yttre omständigheter. Jangdom kommer att belysa hur vi kan frigöra oss från negativa känslor genom att tillämpa meditationer och metoder inom modern buddhism och därmed skapa glädje och lycka i vårt dagliga liv. Genom att ta dessa speciella metoder till vårt hjärta kan vi lära oss att välja lycka genom hela livet.

Läka det förflutna 18 maj | 12:00-16:00
Alla vill vi vara lyckliga, men ofta känner vi oss jagade av smärtsamma minnen från det förflutna som ligger som ett raster mellan oss och lyckan. På den här kursen går Kelsang Jangdom i genom Buddhas vetenskapliga metoder som tillåter oss att släppa taget om mental smärta och vrede och komma vidare i våra liv. Genom att tillämpa dessa metoder i vårt dagliga liv kan vi lära oss att läka vårt hjärta, minnen från det förflutna, återställa harmonin i våra relationer och slutligen njuta av verklig mental frihet.

I siffror

166 st

har besökt evenemanget på Falun.info

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari 2020