• Evenemang idag
Lördag
10
Mars 2018
Lugnet, Falun Falun

Barnens Skidspel

Dags för Barnens Skidspel 2018!

Lördagen den 10 mars är alla barn upp till 10 år välkomna att åka skidor på nationalarenan, skidstadion Lugnet i Falun. Ingen föranmälan.


Det sker ingen tidtagning – det viktiga är att delta. Kom hela familjen och ta med vännerna till en härlig skiddag på Lugnet!

Tid och startavgift:
Start mellan klockan 10.00 och 13.00. Startavgiften är 30 kr/barn och i den ingår en Barnens Skidspelsmedalj. Kontant betalning med jämna pengar eller swish. Från klockan 09.30 säljer vi nummerlappar i biljettkassorna som är placerade vid entrén till nationalarenan skidstadion Lugnet i Falun. Nummerlappen gäller som startbevis.

Skidutlåning:
Det finns ett begränsat antal skidutrustningar att låna till de barn som inte har egna skidor och pjäxor. En ansvarig vuxen hämtar ut skidor, stavar och pjäxor genom att lämna kontaktuppgifter och id-handling. När barnet har åkt färdigt återlämnas skidutrustningen på samma plats.

Försäljning mat/fika:
I anslutning till stadion finns hamburgare, korv, kycklingkorv och dryck till försäljning. Grillar kommer att finnas för att använda för egen matsäck.

Gratisbussar:
Utgår från Knutpunkten till Lugnet, hållplats Visitors center. Bussarna avgår kl.09.30 och 10.30. Bussen stannar inte på andra hållplatser. Avgångtid från Lugnet, hållplats Visitors Center, till Knutpunkten klockan 12.30 och 14.15.

Tack Falu Kommun, Falu Energi & Vatten, Arla, Dalatrafik, Dalarnas Tidningar och Kopparstaden som bidrar till att vi kan genomföra detta barn- och familjearrangemang.

Stolta funktionärer från Dalarnas Skidförbund, Falu Kommun, Friluftsfrämjandet, Korsnsäs IF Skidor och Holmens IF.

Välkommen!

Information in arabic and somali: www.falun.se/barnensskidspel

I siffror

152 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

42 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Lugnet, Falun natten mellan 26 och 27 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lugnet, Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnens Skidspel, Lugnet, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj