• Evenemang idag
Torsdag
1
Mars 2018
Falu Gruva Falun

Prova-På: Täljning

Torsdag den 1 mars bjuder Falu Gruva tillsammans med Morakniv in både vuxna och barn för att prova på att tälja. Vi tänder en brasa utanför Världsarvshuset och låter barnen tälja egna grillpinnar (korv finns att köpa i Café Gjuthuset för den som vill provgrilla) och vuxna får prova tekniken karvsnitt. Tiden är 11-14, det är kostnadsfritt och passar från skolåldern och uppåt.

För den som vill gå ett steg längre, och lära sig mer, erbjuder vi en workshop på en timme vardera där slöjdaren Beth Moen visar hur man tillverkar ett dekorerat växtstöd. Tid och plats: Torsdag den 1 mars, 10-11 samt 13.30-14.30, i Världsarvshuset. Begränsat platsantal, biljetter förbokas via vår hemsida. Kostnad (inkl material): 100 kr. Åldersgräns 15 år.

Beth Moen, som finns på plats under hela dagen, är professionell slöjdare som bland annat är verksam vid Sätergläntan - institutet för slöjd och hantverk i Insjön. Hon bor i Siljansnäs och är utbildad inom hantverk och möbelsnickeri sedan 35 år.
I samband med sportlovsaktiviteten lanserar Falu Gruva en del av Moraknivs sortiment i Gruvbutiken; en serie kockknivar, den klassiska morakniven, en slöjdkniv och en kniv för barn.

I siffror

27 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Falu Gruva natten mellan 21 och 22 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falu Gruva). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Prova-På: Täljning, Falu Gruva

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April