• Evenemang idag
Torsdag
8
Februari 2018
Biblioteken i Falun Falun

Maskrosbarn

Nytt datum för uppstart! Det är fortfarande möjligt att vara med för er som inte kunde vara med eller tvekade den 25/1. Den 25/1 blev en kort träff för de som kom eftersom Linda inte kunde vara med då.

ABF i Falun tillsammans med Falu stadsbibliotek och Empowercenter startar nu en grupp och söker deltagare!
Är du 17 -23 år? Har du erfarenhet av att leva i en familj med missbruk eller psykisk sjukdom? Skulle du vilja träffa andra unga människor med liknande erfarenheter för att läsa texter och samtala om dem?

I så fall är du välkommen att anmäla dig till vår grupp. Vi kommer att träffas ca 8 gånger och ledare är Linda Fändriks från Empowercenter. Hon har både egna erfarenheter och jobbar i dag med ungdomar i öppenvården. Det vi pratar om stannar givetvis i gruppen. Anmäl ditt intresse till linda.fandriks@empowercenter.se eller till Linda Fändriks 070-00 00 172.

Träffarna kommer att vara på Falu stadsbibliotek. (För er som inte kom den 25/1 träffas vi vid receptionen på nedervåningen) Ingen kostnad för material eller att delta!

Välkommen!

Arrangemang: Swedish Empowerment Center, ABF i Falun, Falu stadsbibliotek

I siffror

19 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Maskrosbarn, Biblioteken i Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April