28-1
Jun-Jul 2018
Falun, Dalarna County Falun

Sjung i Kör

Vill du gå en intensivkurs i körsång?
Vill du utveckla och stärka din röst?

Vill du utforska och träna sceniska uttryck?

Välkommen till en kurs som innehåller allt ovanstående – och mer därtill! Under fyra dagar sjunger vi nya och gamla låtar i nyskrivna arrangemang, utmanas och utvecklas i sångteknik och samsång kombinerat med ett fokus på sceniskt uttryck och framställning. Hela kursen avslutas med en enklare konsert som en final där vi i ”skarpt läge” får träna på det sceniska som vi jobbat med under kursen. Och kom ihåg – vi sjunger av lust och glädje vilket genomsyrar både kursdagarna och konserten!

Oavsett om du är nybörjare eller van körsångare kommer det finnas något spännande och utmanande för dig! Vi lär ut låtar och stämmor på gehör och du får även en spellista några veckor innan kursstart så att du kan lyssna in dig i förväg om du önskar.

Ledare:
Hanna Meens-Eriksson, som är en etablerad och driven körledare och sångpedagog i regionen. Hon har coachat över 300 sångare och driver körerna WeSound - popkörerna för alla!
Sara Montelius, som är återflyttad till regionen efter flera år i Norrbotten som eftertraktad körledare, sångerska och sångpedagog.

För mer info och anmälan:
www.sangfabriken.nu/sommarkurs/

I siffror

13 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falun, Dalarna County). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sjung i Kör, Falun, Dalarna County

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari