• Evenemang idag
Fredag
2
Februari 2018
Rådhuskällaren Falun Falun

The Mish-Mash Club

Oh Yeah!

Nu är det dags för The Mish-Mash Club igen. DJ Dirtwater och Mad Man Mike tackar ödmjukast för den fantastiska uppslutningen på premiärkvällen i december genom bjuda in till ytterligare ett kalas med groove- och mysfaktor som Falun sällan skådat, för nu blir det svängigt värre i Rådhusets källarvalv! Bjud in vänner, bekanta, arbetskamrater och barndomsvänner, för kvällen kommer att bjuda på något alldeles extra.


Denna gång får vi hjälp av Johan Apel Röstlund från väletablerade Radical Rhythm Revue (https://www.facebook.com/Radical-Rhythm-Revue-141836302528597/). Johan är en av Stockholms hardest working DJs och dyker upp titt som tätt på Debaser, Rival, Fasching, Söders Hjärta och andra ställen som är mottagliga för den skönaste musiken. Rådhuskällaren kommer gunga i takt med rocksteady, regnskogsdub, sockersöt soul, sprudlande Kingstonjazz och bubblande rytmer från Croydon. Sa vi att den här kvällen kommer att bli magisk!?

Självklart kommer vi även att fylla baren med den bästa Mish-Mash-bärsen från Villovägens bryggeri!

Vi håller skivspelarna igång ända till 02.00 om det är skön stämning och bra tryck på dansgolvet.

Entré en hundring.

Välkomna!!!

I siffror

31 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

40 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rådhuskällaren Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Mish-Mash Club, Rådhuskällaren Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April