• Evenemang idag
Tisdag
12
December 2017
Aspeboda Golfkrog Falun

Ölprovning För Tjejer

Dags att testa smaklökarna med en ölprovning av och med min syster Christine Ädel.

"Jag var på den första ölprovningen för bara tjejer i Stockholm tidigare i höst. Där visade det sig att det fanns ett enormt intresse för att ha ölkvällar där vi får vara oss själva, där vi får visa att vi också kan och där vi kan ställa frågor om precis vad som helst utan att någon dömer eller berättar för oss att öl inte borde vara vårt intresse ändå."

Ett par veckor innan ölprovningen startade Josefine Olsson gruppen Ölgäris på Facebook, efter bara 4 veckor hade gruppen över 1300 medlemmar. Strax efter det startade Ölgäris i Dalarna och det är tillsammans med dem och Aspeboda Golfkrog jag vill bjuda in er till, vad jag tror är, Dalarnas första ölprovning endast för tjejer!

Vi kommer hålla till på Aspeboda Golfkrog tisdagen den 12/12 kl 19. Provningen kommer ta ungefär två timmar men tanken är att även hålla restaurangen öppen en stund efter provningen. Jag är själv ingen expert och det här är faktiskt min första ölprovning helt på egen hand, men jag väljer ut några av mina favoritöl och letar rätt på något roligt i restaurangens källare, och så utgår vi därifrån!

I siffror

28 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aspeboda Golfkrog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ölprovning För Tjejer, Aspeboda Golfkrog

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari