• Evenemang idag
9-10
Dec 2017
Bergströms Galleria Falun

Winter Wonderland

Winter Wonderland
Äntligen drar vintern in för fullt när självaste Farbror Frost kommer på besök i Falan. Med sig har han sina kära vänner snögubben Frasse, Fröken Snöflinga och den magiska vinterfén Istapp. Dessutom två små pysslare från Frost vintervärld som hjälper barnen att göra egna snögubbar I Bergströmgallerian.


Varje dag blir det show med sång och dans från scenen!
Här är det låtar som barnen definitivt känner igen!

Efter varje show har besökarna chans att träffa karaktärerna och ta en bild med Farbror Frost och Istapp, vår vinterfé, på den fina scenen medan Fröken snöflinga och snögubben Frasse minglar runt och hälsar på besökarna vid scenen.

Ängla & Bella
Här har ni chansen att träffa två av världens finaste änglar - Ängla & Bella. Den ena bara en tvärhand hög och den andra svävande tre meter ovanför marken. Det är så klart ett unikt fototillfälle för alla som vill.

I Falan Galleria:
Winterwonderland-scenen med mingel & show, samt fototillfällen med Farbror Frost. Showerna är kl. 12.00, 13.00 och 14.00

I Bergströms Galleria:
Vinterpyssel och Vinteränglarna Ängla och Bella som minglar i hela huset.

Tider för event:
Lördag kl. 12-16
Söndag kl. 12-15

I siffror

46 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bergströms Galleria). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Winter Wonderland, Bergströms Galleria

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari