• Evenemang idag
2-16
Dec 2017
Lindsberg Falun

Grön Jul

...Så var det äntligen dags igen! För andra året i rad välkomnar vi eder alla till vårt vegetariska& veganska julbord– fyllt till brädden med välsmakande svenska julklassiker blandat med egna omtyckta små specialiteter, allt vegetariskt eller veganskt, hemlagat, och mestadels ekologiskt. Vad sägs om Prinsesskorv, Jönssons frestelse och Göttbullar?
Välkomna till ett mycket välsmakande julbord i ett fantastiskt mysigt gammalt hus, där brasan kommer att vara tänd och stämningsfull livemusik flöda.

Priser:
375 kr/person för vuxna.
Barn under 12 år äter för halva priset och barn under 7 år äter gratis i vuxens sällskap.

Datum& tider:
2/12 16.00-19.00
14/12 13.00-16.00
16/12 16.00-19.00
Sluttiderna innebär att vi slutar fylla på, ni är dock välkomna att sitta kvar en stund efteråt och dricka och äta från den lilla sötsaks- och glöggbuffén.

Kontakt:
För bokning och frågor, kontakta oss via nedanstående mail eller telefonnummer. För bokningar behöver vi information om hur många vuxna respektive barn ni är, samt om någon är glutenintolerant, och gärna ungefärlig tid för när ni kommer.
Mail: lindsberg10@gmail.com
Mobil: 0735214552

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

50 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lindsberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grön Jul , Lindsberg

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari