• Evenemang idag
16-22
Okt 2017
The Bishops Arms Falun Falun

Dugges

Ett av världens bästa bryggerier kommer till The Bishops Arms!

Ett av Sveriges just nu hetaste bryggerier, framröstat till ett av världens 100 bästa bryggerier - Dugges Bryggeri - kommer till The Bishops Arms i oktober. I samarbete med öldistributören Brill & Co har Dugges och vi på The Bishops Arms satt ihop Sveriges i särklass största tap takeover. 40 pubar kommer samtidigt att koppla på 400 Duggesöl runt om i landet och vi kommer att hålla på en hel vecka. Vi på The Bishops Arms Falun kommer att ha hela 6-7 kranar med Dugges denna vecka. Det kommer att finnas allt ifrån suraste surt till svartaste svart, rariteter och roliga nyheter.


Den 18 Oktober kommer Petra på besök från Brill & Co för att hålla en provning där vi får lära oss allt av värde om Dugges. Hör av dig till oss på telefon 023-193 00 eller mail falun@bishopsarms.com för att boka din plats.

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

19 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Bishops Arms Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dugges, The Bishops Arms Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November