• Evenemang idag
Lördag
28
Oktober 2017
Falun Bowling & Krog Falun

Cascada

Vem får INTE en rejäl nostalgitrip av detta!?

Om inte så lyssna på några låtar så förstår ni! :) Låtar som ”Miracle”, ”Everytime We Touch”, ”How Do You Do” och ”Bad Boy” har spelats flitigt på klubbar runt om i världen!


https://open.spotify.com/artist/0N0d3kjwdY2h7UVuTdJGfp

Cascada kommer till Sverige och gör en unik klubb-spelning hos oss i Falun 28 oktober!

Åldersgräns 20 år gäller i grund på alla våra evenemang, enstaka evenemang kommer att släppas för 18+. Läs gärna all övrig information längre ned.? Biljetter ute nu!
Cascada är en internationell artist som drar mycket folk så rekommenderar alla som vill uppleva detta live att säkra sina biljetter omgående!

OBS! Vi kommer att tillämpa olika biljetter med olika insläppstider för att våra besökare skall slippa hamna i långa köer. Se till att komma i god tid eftersom biljetten endast är giltig under angiven insläppstid! Vi rekommenderar minst 30 minuter innan respektive biljett slutar gälla.

Det finns tre olika biljetter:

? Biljett -Entré 22.00-22.30

? Biljett -Entré Valfri tid

? Vipbord -Entré Valfri tid
• Max 5 pers. / bord
• Inkl. entré för 5 pers.
• Reserverat bord hela kvällen
• Upphöjd platå med utsikt över scen och dansgolv
• Egen bar med bordsbeställningar av dryck? Biljetter
Biljetten finns i er mail- eller SMS-bekräftelse. Se till att ha din biljett framme i entrén. Skriv ut er biljett eller visa QR-koden i telefonen.
Om ni är ett sällskap som köpt biljetter tillsammans så gäller en och samma QR-biljett för hela sällskapet. Samma biljett kan skickas ut till hela sällskapet (QR-Koden) om ni anländer olika tider - observera att biljetten endast gäller för det antal ni betalt för.? För er som bokat bowling eller restaurang.
Alla gäster som önskar besöka nattklubben måste alltid passera huvudentrén efter att nattklubben har öppnat - detta gäller även gäster som redan befinner sig i bowlingdelen eller restaurangen.

Befintliga gäster som redan är på plats och vill besöka nattklubben måste alltså gå ut genom bowlingentrén för att sedan lösa inträde/visa biljett i huvudentrén. Detta gäller alla gäster oavsett bowlingbokning, förköp, VIP, gästlista, etc.

Undantag för de gäster som har bokat bord i restaurangen från 19.30 och har förköpsbiljetter till nattklubben kan från 22:00 enkelt förflytta sig in i nattklubben direkt från restaurangen. Serveringspersonalen kontrollerar i dessa fall legitimation, nykterhet och biljetter.? MAT & BOWLING
Börja kvällen med en skrattfest på bowlingbanan och grymma gourme-burgare i restaurangen! – OBS! Biljetter måste bokas separat, det ingår ej i restaurang eller bowlingbokning.

? Boka bord – https://goo.gl/1pGRUi
? Boka bowling https://goo.gl/h5NGf8? ÖPPETTIDER
Bowling 13-23
Restaurang 16-22
Nattklubb 22-02• DETTA GÄLLER HOS OSS!

• 20 års åldersgräns
Gäller även i målsmans sällskap. Medtag giltig legitimation.

• Rätt att neka entré
Vi äger rätten att neka entré p.g.a berusning, för sen ankomst, minderårig eller liknande. Återköp av biljett är då ej möjligt.

• Garderob
Kostar 20:-, betalas på plats i entrén. Priset inkluderas 1 jacka, 1 väska.

• Förbjudet att medföra
Paraplyer, stolar, egen mat eller dryck, etc.

• Betalning på plats
Falun Bowling & Krog är kontantfritt, Vi tar emot swish och alla kort förutom Amr Express och Dinners.

• Entré i dörren på plats
Släpps om det finns biljetter kvar, detta presenteras närmare evenemanget.

• Hcp ingång + ledsagare
Meddela personalen i entrén så hjälper vi er. Assistent / ledsagare går in gratis. Dock bör ni kontakta oss i förväg så personalen i entrén är informerad.? KONTAKT FÖR ÖVRIGA FRÅGOR?

? info@falunbowling.se
? FB-meddelandeVarmt välkomna till Falun Bowling & Krog! ?
- Tillsammans skapar vi upplevelsen!

I siffror

21 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

46 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falun Bowling & Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cascada, Falun Bowling & Krog

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December