• Evenemang idag
Lördag
11
November 2017
HimlaFin Falun

Kundkväll

Vi på HimlaFin har satt ihop en mysig novemberkväll för våra stammis-kunder på salongen. En kväll att umgås, ta del av erbjudanden och mingla runt med bubbel i handen om så önskas.(Vi bjuder) Åldersgräns 18 år och föranmälan krävs.
Vill du vara med oss? Skicka iväg ett sms till Maria 0737032888 Skriv ditt namn och vilken/vilka delar du vill vara med på.
SENAST 11 oktober!
______________________________________________________
Del 1 ( Endast 20 platser, först till kvarn)
Sara Haldosson - Personlig tränare föreläser om Kost & Hälsa kl 16:30-17:15. Sara kommer även att ge er rabatt på träningschema och kost online. Hon stannar kvar under kvällen så har du någon fundering inom hälsa kan du fråga Sara!

Del 2
Nena - sjuksköterska Kommer att visa er en fillers behandling av läppar kl 17:45. För er som är intresserade av att se hur behandlingen går till, ni kommer även att få ta del av erbjudande på Fillers och Botox behandlingar.

Body Shop kommer att finnas i salongen och visa en del av deras hudvård. Här kan ni testa produkter och även få bra tips och råd för att ta hand om din hud på bästa sätt.

Vi på HimlaFin kommer att ha produkter att testa, så som brun utan sol produkter, frans- och makeup rengöring, peeling, läppglans, ge tips och råd inom makeup mm. Givetsvis rabatter och erbjudanden kommer att finnas under kvällen.

Del 3
Efter kundkvällen kommer vi att boka bord på förhoppningsvis nya Faluns Bowling & Krog. (Om ledigt, annars någon annan restaurang) kl 20:00
Vi skulle gärna vilja ha med ett stort sällskap på denna middag. Helt kravlöst (vi är då lediga) dom som skulle vilja med ut och äta är mer än välkomna! (Egen bekostnad)

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

40 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(HimlaFin). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kundkväll, HimlaFin

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December