• Evenemang idag
Tisdag
26
December 2017
Falun Bowling & Krog Falun

Rydell & Quick

Annandagen 2017 blir maxad tillsammans med Rydell & Quick!
Rydell & Quick har gjort över 4000 konserter och är ett av Sveriges mest turnerande rockband, ni som upplevt dem live, förstår varför.


Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en rockig och tung show med ett otroligt drag och tryck”. Det unika med Rydell & Quick är Malin´s rockiga saxofon och Christer´s sätt att underhålla publiken. Lägg därtill ljud, ljus och dekor av absolut yppersta klass och du har en av Sveriges mest efterfrågade shower.

Åldersgräns 20 år gäller i grund på alla våra evenemang, enstaka evenemang kommer att släppas för 18+. Läs gärna all övrig information längre ned.? Biljetter ute nu!
Säkra biljetter till Sveriges största party-band!

OBS! Vi kommer att tillämpa olika biljetter med olika insläppstider för att våra besökare skall slippa hamna i långa köer. Se till att komma i god tid eftersom biljetten endast är giltig under angiven insläppstid! Vi rekommenderar minst 30 minuter innan respektive biljett slutar gälla.

Det finns tre olika biljetter:

? Biljett -Entré 22.00-22.30

? Biljett -Entré Valfri tid

? Vipbord -Entré Valfri tid
• Max 5 pers. / bord
• Inkl. entré för 5 pers.
• Reserverat bord hela kvällen
• Upphöjd platå med utsikt över scen och dansgolv
• Egen bar med bordsbeställningar av dryck? Biljetter
Biljetten finns i er mail- eller SMS-bekräftelse. Se till att ha din biljett framme i entrén. Skriv ut er biljett eller visa QR-koden i telefonen.
Om ni är ett sällskap som köpt biljetter tillsammans så gäller en och samma QR-biljett för hela sällskapet. Samma biljett kan skickas ut till hela sällskapet (QR-Koden) om ni anländer olika tider - observera att biljetten endast gäller för det antal ni betalt för.? För er som bokat bowling eller restaurang.
Alla gäster som önskar besöka nattklubben måste alltid passera huvudentrén efter att nattklubben har öppnat - detta gäller även gäster som redan befinner sig i bowlingdelen eller restaurangen.

Befintliga gäster som redan är på plats och vill besöka nattklubben måste alltså gå ut genom bowlingentrén för att sedan lösa inträde/visa biljett i huvudentrén. Detta gäller alla gäster oavsett bowlingbokning, förköp, VIP, gästlista, etc.

Undantag för de gäster som har bokat bord i restaurangen från 19.30 och har förköpsbiljetter till nattklubben kan från 22:00 enkelt förflytta sig in i nattklubben direkt från restaurangen. Serveringspersonalen kontrollerar i dessa fall legitimation, nykterhet och biljetter.? MAT & BOWLING
Börja kvällen med en skrattfest på bowlingbanan och grymma gourme-burgare i restaurangen! – OBS! Biljetter måste bokas separat, det ingår ej i restaurang eller bowlingbokning.

? Boka bord – https://goo.gl/1pGRUi
? Boka bowling https://goo.gl/h5NGf8? ÖPPETTIDER
Bowling 13-23
Restaurang 16-22
Nattklubb 22-02• DETTA GÄLLER HOS OSS!

• 20 års åldersgräns
Gäller även i målsmans sällskap. Medtag giltig legitimation.

• Rätt att neka entré
Vi äger rätten att neka entré p.g.a berusning, för sen ankomst, minderårig eller liknande. Återköp av biljett är då ej möjligt.

• Garderob
Kostar 20:-, betalas på plats i entrén. Priset inkluderas 1 jacka, 1 väska.

• Förbjudet att medföra
Paraplyer, stolar, egen mat eller dryck, etc.

• Betalning på plats
Falun Bowling & Krog är kontantfritt, Vi tar emot swish och alla kort förutom Amr Express och Dinners.

• Entré i dörren på plats
Släpps om det finns biljetter kvar, detta presenteras närmare evenemanget.

• Hcp ingång + ledsagare
Meddela personalen i entrén så hjälper vi er. Assistent / ledsagare går in gratis. Dock bör ni kontakta oss i förväg så personalen i entrén är informerad.? KONTAKT FÖR ÖVRIGA FRÅGOR?

? info@falunbowling.se
? FB-meddelandeVarmt välkomna till Falun Bowling & Krog! ?
- Tillsammans skapar vi upplevelsen!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falun Bowling & Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rydell & Quick, Falun Bowling & Krog

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari