• Evenemang idag
Fredag
1
December 2017
Biblioteken i Falun Falun

Creepypasta: Jack Werner

Obs! Biljetterna till evenemanget är slut!

Har du hört talas om smile.jpg, slenderman eller Getmannen? De är creepypastor; spökhistorier och vandringssägner från internet.

Jack Werner, journalist och författare, är värd för den populära Creepypodden. Nu kommer han till Falu stadsbibliotek för att berätta om creepypastor och läsa något riktigt spännande.

Det är fri entré till evenemanget men biljett behövs. Biljetter kan hämtas i informationsdisken på stadsbiblioteket från kl 10:00 den 20 november. Från och med 20/11 går det även att reservera biljetter via stadsbiblioteket@falun.se eller ringa 023-83336. Det går inte att boka biljett på Facebook. Reserverade biljetter hämtas senast kl 15:00 den 1 december.

"Creepypasta med Jack Werner" hittar du i Ljushallen mitt i biblioteket. Antalet sittplatser är begränsat, men det finns möjlighet till ståplats på både bibliotekets övervåning och nedervåning.

Varmt välkomna!

Arrangemang: Falu stadsbibliotek

I siffror

172 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

72 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Creepypasta: Jack Werner, Biblioteken i Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari