• Evenemang idag
28-5
Okt-Nov 2017
Falu Gruva Falun

Höstlovet Falu Gruva

Under höstlovet har du möjlighet att uppleva ett mer spännande besök nere i Falu Gruva. Vandra i Gruvfruns fotspår och hör om märkliga, och kanske lite skrämmande, berättelser från gruvans långa historia. Kanske ser du Gruvfrun själv där nere i mörkret? Vandringen i Gruvfruns fotspår är för barn och vuxna, från åtta år och uppåt. För yngre barn finns möjlighet att gå med på den populära Skrock- och sägenvisningen.

Under höstlovet är Gruvmuseet och Världsarvshuset öppet 10-16. Gå familjespåret och hitta kluriga frågor och uppgifter i vår nya utställning om Falu Gruvas historia, eller passa på och lär dig om mineral och produkter från Falu Gruva i Lilla Gruvbyn.

Alla visningar i Falu Gruva innebär många trappor och mörker. Alla som går ner i Falu Gruva måste ha fyllt 3 år. Vi rekommenderar förbokning via webb, mejl eller telefon.

I siffror

62 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Falu Gruva natten mellan 22 och 23 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falu Gruva). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Höstlovet Falu Gruva, Falu Gruva

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari