• Evenemang idag
Lördag
16
September 2017
Carl Larsson-gården Falun

Den Stora Äppeldagen

Christina Högardh-Ihr, författare till Karin Larsson och blommorna i Sundborn, kommer och ger oss äppeltips, allt från odling och sortval till skördetips och recept. Vi bjuder på smakprover m.m.

Samtidigt håller vår granngård Stora Hyttnäs en lökdag där Kniva Trädgårds André Strömqvist och Knektbo växters Eva Dahlberg finns på plats lördagen den 16 september kl 11-15. Med sig har de vårlökar och en del perenner till försäljning, många av lökarna är historiska sorter och plantorna är hemodlade. Passa på att ställa dina trädgårdsfrågor till dess fenomenala trädgårdsarbetare!

Dagen till ära anordnas det även en äppelpajstävling!
För att delta i denna kan du spontant dyka upp med en äppelpaj i famnen som du ställer upp på vårt tävlingsbord där juryn sedan kommer att bedöma bakverken.
Pajen behöver vara inlämnad till tävlingen senast kl. 12.00.
Vinnaren annonseras vid 14.30.

Må bästa paj vinna!

I siffror

33 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Carl Larsson-gården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den Stora Äppeldagen, Carl Larsson-gården

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November