• Evenemang idag
3-5
Nov 2017
Lugnet, Falun Falun

Nordic Ski Convention

NORDIC SKI CONVENTION 3-5 NOVEMBER
Ta med dig dina skidvänner och kom upp till Jalas Arena på Lugnet i Falun! Sveriges största mässa inom Nordisk skidåkning arrangeras på anrik världscupmark och är ett nytt koncept som har sin premiär 2017. Konventet är en perfekt mötesplats där företag, utbildare och träningsaktiva inom den svenska skidvärlden möts, och där Ni som besökare kan ta del av allt gällande de Nordiska skidgrenarna (inklusive backhoppning!).


Är du nyfiken på det senaste materialet, eller är du i behov av proffsens vallatips inför vinter så finner du det på Nordic Ski Convention! Våra samarbetspartners finns på plats för att ge Er möjlighet till den bästa skidupplevelsen genom bl.a prova-på-aktiviteter, tips och inspiration samt ha försäljning på plats. Mer information om våra samarbetspartners kommer att presenteras närmare konventet. Håll utkik i våra kanaler!

TESTA PÅ SNÖ!
Nordic Ski Convention kommer vara unikt på så sätt att sparad snö kommer garanteras så att längdskidåkning, backhoppning samt Nordisk kombination kan utövas. Passa på att testa utrustningen direkt på plats!

ÖPPETTIDER OCH PRISER (JALAS ARENA)
Fredag 3/11 kl 14.00-19.00
Lördag 4/11 kl 9.00-19.00
Söndag 5/11 kl 9.00-14.00

Entré till konventet är 20 kr/dag eller 50 kr för alla tre dagarna.
Ingen entréavgift upp till och med 16 år.
Pengarna fördelas oavkortat till satsningen på barn- och ungdomsidrottens utveckling av längd respektive backhoppningsverksamheten hos skidklubbarna i Föreningen Svenska Skidspelen.

Varmt välkomna ska ni vara till Nordic Ski Convention 3-5 November!

Boenden närmast Lugnet, Falun natten mellan 22 och 23 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lugnet, Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nordic Ski Convention, Lugnet, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari