• Evenemang idag
26-28
Jan 2018
Lugnet, Falun Falun

Längdläger med Helena Ekholm

Välkomna på ett längdskidåkningsläger för dig som vill börja åka, eller utveckla och förfina din längdteknik. Efter vårt läger har du självförtroende på längdskidor och är redo för vinterns lopp och träning. Vi hjälper dig att åka tryggt och snyggt och ger dig nycklar till att klara dina målsättningar!

Anmälan sker på www.traningsevent.se

Vi tränar:
Teknik och distans. Diagonal, stakning och utförsåkning. Fyspass och rörlighetspass för skidåkare. De som vill bli filmade får filmning med kort feedbackgenomgång. Vallaworkshop och frågestund king träningsplanering, loppförberedelse och om att vara bäst i världen! Helpension.

Coacher:
Helena Ekholm, vår skidskyttedrottning med 2 VM-guld och 2 VM-brons och en PT-licens samt Personliga tränaren Sofia Bursjöö hjälper dig med viktiga nycklar på en träningshelg med bra skidåkning och härligt umgänge.

Var?
Semesterdagar är hårdvaluta. Vi har valt att lägga vårt skidläger så snösäkert det går utan att du ska behöva resa långt. Endast 2,5 timmar från Stockholm, i Falun i Dalarna ligger Lugnets skidanläggning som är både nationalarena och ett Vasaloppscenter. Vi bor bra på Scandic Lugnet och äter gott och ändamålsenligt i restauranger på arenan och hotellet. På arenan finns fina förutsättningar att träna på allt du vill bli bättre på; diagonalåkning, stakning och utförskörning!

För vem?
Lägret passar både dig som vill ha hjälp att komma igång med din skidåkning från grunden, få förståelse för teknik och rörelse samt samt för dig som kommit en bit på väg och vill utvecklas och lära mer. Gruppen delas upp och vi lägger stor vikt vid att ge individuell hjälp. Vi har kryddat lägrets innehåll med fysträning specialiserad för längdåkare som du lätt tar med dig in i din träningsrutin samt valla- och loppförberedande föreläsning/frågestund.

Pris:
Del i dubbelrum: 4195 kr
Enkelrum: 4569 kr

Schema för längdåkningsläger 26-28 januari 2018:
Se eventwebben! http://www.traningsevent.se/langdlager-26-28-januari-2018-falun/

I siffror

119 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Lugnet, Falun natten mellan 21 och 22 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lugnet, Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Längdläger med Helena Ekholm, Lugnet, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April