• Evenemang idag
Lördag
30
September 2017
Restaurang Kopparhatten Falun

Anna Öberg

Varmt Välkommen till Restaurang Kopparhatten och Klubb Koppar. I höst blir det feministisk synth och vi har finbesök av två Annor på klubb 1 av 3 i höst. Du kommer kunna njuta av elektronisk- och synth musik under tre tillfällen i höst.

Anna Öberg, svensk synthpop med inslag av new wave, industri, BDM, punk mm.
Musikern, kompositören och artisten Anna Öberg gör en egen skiva med tio låtar ihop med producenten Charles Storm (som producerat Håkan Hellström, Henrik Berggren mfl).
Det är gamla syntar och trummaskiner från 1972-1986 som använts ihop med instrument som blockflöjt, klockspel och röster. Fina oljud har en central roll.

Anna Öberg från Göteborg, har sedan 80-talet varit kompositör och musiker i olika band i födelsestaden Helsingborg och sedermera hemstaden Göteborg. Synt – och stråkbaserade bandet ”Ladomir” var länge hennes huvudhemvist. Nu har hon gått in i studion igen. Den här gången ensam.

Detta är ett synthprojekt. Influenser är Carpenter, Kraftwerk, The Cure och Bob Hund mm. Dock står popen hela tiden i centrum för låtskrivandet hos Anna Öberg. Anna har skrivit text, musik och arrangerat själv samt producerat ihop med Charles Storm. Texterna är på svenska, sången på skånska.

Anna Öberg turnerar tillsammans med Linnea Mossberg på Simmons-trummor och Adam Olsson på gitarr.

https://open.spotify.com/artist/2jmJ6bpnQ851pYXQ9dcyCR?si=JRlUunlu

https://www.facebook.com/Anna5Oberg/


Anna Frank
Anna Franks musikaliska uttryck har vid tidigare release av albumet ”Harriet’s Grief” beskrivits som direkt, rakbladsvasst och starkt känsloladdat. ”Heartstrings” är inte undantaget detta!

https://www.facebook.com/annafrankmusic/

https://open.spotify.com/artist/1dxwUQwaDUfromHSCrYE3L?si=t9hQ0EOG

Influenser till EP:n ”Heartstrings” är sprunget ur familjehistorier från Västerbotten till ungdomsårens sårbarhet och enkelhet, som inte sällan krockade med ”de allt för trånga ramarna” i den lilla bruksorten.

I biljettpriset ingår medlemskap i Klubb Koppar. Arrangemanget vänder sig till dessa medlemmar.
Entré 100 kr

Med stöd och i samarbete med Folkuniversitetet Dalarna, Dalapop och Restaurang Kopparhatten.

I siffror

24 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

34 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Restaurang Kopparhatten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anna Öberg, Restaurang Kopparhatten

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November