• Evenemang idag
Tisdag
21
November 2017
Dalarnas museum Falun

Föreläsning: Per Grankvist

I samarbete med Falu kommun under deras företagarvecka bjuder vi in till ett seminarium med Pär Grankvist. Han är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter, kolumnist i Sydsvenska Dagbladet och medverkar regelbundet i SVT. Han säger ”Hoppa över teorin, dumpa moralen och tala om hur man kan tjäna pengar på hållbarhet.” Han kommer att på ett inspirerande sätt prata om hur våra företag påverkas av marknadens ökade intresse för en bättre värld och hur företag bäst drar nytta av kundernas engagemang.

Detta seminarium är en del i en seminariernarieserie är utformade som en serie för att ge deltagarna en panoramavy över några av företagens viktigaste framtidsfrågor, och hållbarhet är en mycket viktig sådan fråga. Anmäl dig på vår hemsida: http://www.almi.se/Common/PageTemplates/EventPageTemplate.aspx?id=18&epslanguage=sv&event=159464

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.

I siffror

61 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dalarnas museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Per Grankvist, Dalarnas museum

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December