• Evenemang idag
Lördag
5
Augusti 2017
Mimos Sportbar & Restaurang Falun

Irländsk Afton: Fredriks Kompani

Fri entré!
Boka gärna bord på 023-201 01

Irländska dryckesvisor om vilda stråtrövare, gruvarbetare, och sjömän blandat med frihetssånger och gripande ballader om längtan och emigration till fjärran länder.


Biografi
Hösten hade kommit till stan och Fredriks Kompani gjorde sin första rekrytering på ett gammalt elverk i Falun. Uttagningen gick som smort och snart stod fyra tappra rekryter redo att äntra scenen tillsammans.
Efter spelningen kom det fram en irländsk äldre herre som visade sin uppskattning genom att sjunga en sång. "Ett sista glas" hette sången, vilket betydde att det var dags att lämna lokalen och ge sig av mot nya äventyr.

Tiden gick och sommaren började sakta smyga sig fram. Det var nu som kompaniet för första gången skulle uppträda på Hammars, ett av Faluns äldsta caféer. Men på vägen dit fick de syn på ett välbekant ansikte som satt på kyrktrappan och spelade bouzouki för glatta livet. Det tog inte många sekunder innan den glade musikanten var rekryterad till kompaniet.
?
Så gick de upp på scenen alla fem och öste på medan publiken jublade. Mera, mera!
Det blev en hejdundrande föreställning som de sent skulle glömma...

Bandmedlemmar
Fredrik Eklind
Johan Vallin
Henrik Mundt
Ola Högberg
Linus Ohlsson
Leif Vallin

Mer nöjen på Mimos Sportbar & Restaurang
Fredag 8 December 2017
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mimos Sportbar & Restaurang). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Irländsk Afton: Fredriks Kompani, Mimos Sportbar & Restaurang

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober