• Evenemang idag
Lördag
22
Juli 2017
Lake Runn - Falun Falun

Run Runt Runn

Vi samlas vid Ica i Ornäs kl 10:00 för en snabb genomgång, och sen lufsar vi iväg kl 10:15 för att tajma in öppettiderna för Vika Café (efter ca 17 km) som är vårt första "officiella" depåstopp (de öppnar kl 12:00). Därefter lullar vi vidare mot Falun och Slussen, som blir depåstopp nr 2 (efter ca 35 km). När alla är färdigfikade ger vi oss sedan iväg på sista etappen (ca 17 km) tillbaka till Ornäs. Total distans blir ca 52 km.
Tempot på hela rundan kommer att anpassas så att alla kan hänga med! Fokus är lugn, skön ultralöpning och ett trevligt, socialt umgänge. Förutom de planerade stoppen i Vika och vid Slussen så gör vi naturligtvis små pauser efter vägen om/när någon så önskar. :-) (Kom ihåg att ta med lite extra vätska och något ätbart, då det är nästan 20 km mellan varje depåstopp/fikapaus!)
Skriv gärna en liten kommentar här om ni planerar att delta, så får vi ett hum om hur många vi kan tänkas bli! :-) Hjärtligt välkomna!!!

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

50 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Lake Runn - Falun natten mellan 24 och 25 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lake Runn - Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Run Runt Runn, Lake Runn - Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober