• Evenemang idag
Torsdag
14
September 2017
Falun

Just Do It

Ta chansen att tillsammans med andra kvinnor testa ditt budskap, både det du säger och det du inte säger. Under tre intensiva timmar går vi hands-on och stöttar dig att bli tydligare med vad du erbjuder samt undersöker hur autentisk du är med ditt budskap. Och- ger tips på hur du blir än mer autentisk.

Vem är du?

Du är kvinna och företagare och känner att du vill bli bättre på att kommunicera vem du är och vad du kan. Du är också nyfiken på hur omgivningen uppfattar ditt budskap.

När du går hem för dagen ska du ha fått med dig

• Djupare kunskap om hur du kommunicerar ditt erbjudande
• Tips och råd hur din kommunikation kan förbättras
• Kraft och energi att göra en förändring

Vilka är vi?

Cath Blomkvist, Comcath. Kommunikationskonsulten som tappade förmågan att läsa och skriva. Och kom tillbaka. Starkare, gladare, friare och med mer energi. NLP Trainer, coach, skapare av Mangometoden - målgrupps- och situationsanpassad förändringskommunikation.

Karin driver sitt företag Butterflying Today med både hjärna och hjärta där hon användera hela sin samlade erfarenhet och kompetens. 47 års livserfarenhet (bland annat som fembarnsmamma), 25 års arbetslivserfarenhet i entreprenörsföretag, många års ledningsgruppsarbete samt utbildad ekonom och UGL-handledare ger bra förutsättningar för att både driva eget företag, OCH att stötta andra att leva ett företagarliv där hela människan inkluderas.

Lokal: Wahlmans café, Hedemora
Anmälan: Senast den 7 september
Investering: 600 kr + moms (inkl matigare smörgås, anmäl ev allergi)
Tid: 16-19

Anmälan är bindande. Avgiften återbetalas ej vid förhinder, men det går givetvis bra att överlåta platsen till annan person.

För att skapa maximalt mycket trygghet under dessa tre timmar väljer vi att endast ha en liten grupp om 12 kvinnor.

Varmt välkommen till en utvecklande kväll!

Ord från tidigare deltagare:

Workshopen gav mig mod och mersmak, den krossade lite fördomar om andra kvinnor och mig själv samt jag insåg att vikten av att vara autentisk var mycket betydelsefullt då jag brottas med tankar och processer kring frågor om hur ärlig kan man vara och när osv.
Liv Marie Elstad

I siffror

105 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Just Do It, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November