• Evenemang idag
20-21
Maj 2017
Falu IF Falun

CCM SportEwa Hockey Camp

CCM SportEwa Hockey Camp är ett läger för dig - tjej som kille född 2001-2004 - som vill utveckla dig själv och din förståelse för fys & isträning samt betydelsen av hur du sköter din kost! Våra instruktörer är erfarna och nyfikna på den moderna hockeyn! Samtidigt som vi har vårt läger är våra just nu bästa hockeyspelare i åldern 2000 & 2001 i Falun på träningsläger och självklart ska vi titta på när de spelar match på lördagkvällen - som en del i vår utbildning.

Vi erbjuder 5 ispass, 2 fyspass, föreläsning i kost, & fysträning. I priset på 1395kr ingår t-shirt, övernattning och självklart frukost, lunch, middag och återhämtningsmål så att du får fokusera på dig själv och din egen utveckling.

Vi har plats för 10 backar, 14 forwards och 6 målvakter så det är först till kvarn!

Gästföreläsare Uffe Lundberg, spelarutvecklingsansvarig och 10 år som förbundskapten för U16-17 landslagen kommer på ett inspirerande sätt föreläsa om " vad krävs för att bli en hockeyspelare - egentligen".

Fystränare: Jesper Gillerås - Gillerås Performance & Hagströmska Gymnasiet - www.gilleras.com

Istränare: Fredrik Näslund, Leksands IF J18 Elit & Hagströmska Gymnasiet

Istränare: Oskar Laurell, Falu IF J18 Elit

Skridskoteknik: Johnny Gjers, I Skate Hockey Performance www.iskatehockey.se

Målvaktstränare: Kjell Snibb, 10 års erfarenhet från olika roller som ”Goaltending Coach” ibland annat Leksands IF (U16 & DSHL) Dalarnas TV Puckslag, Assisterande förbundskapten i Nya Zeeland.

Det kommer fler spännande instruktörer inom kort!

Anmäler dig gör du hos conny.tillman@faluif.se

Välkommen!

I siffror

69 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falu IF). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. CCM SportEwa Hockey Camp, Falu IF

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November