• Evenemang idag
Lördag
6
Maj 2017
Lindsberg Falun

Dofhiort’N

Hej alla.
Välkomna på spelning hos oss. Det kommer att finnas mat och fika till försäljning innan spelningen. Maten serveras från kl 19:00 och spelningen drar igång vid kl 20:00. Det är fritt inträde men valfritt utträde. Det går bra att betala med swish eller kontanter.


Här kommer en liten presentation av bandet:
Hej! Vi är duon Dofhiort’n som spelar akustisk indie/folk/pop och vi heter Manfred Högström (cajón/dragspel) och Julius Z. Strömberg (sång/gitarr). Vi har känt varandra sedan 1999, då vi började första klass tillsammans i vår hemstad Vänersborg och vi har hängt ihop sedan dess. 2006 startade vi vårt första punkband som vi spelade med fram till 2011. Två år senare var vi på en backpackresa i södra Spanien och idén till Dofhiort'n föddes. 14 dagar senare hade vi vår första spelning på en bar vid Medelhavet. Nu har vi spelat tillsammans i över fyra år med spelningar i både Sverige, Spanien och Tyskland.

Mer nöjen på Lindsberg
Lördag 2 December 2017
I siffror

48 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lindsberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dofhiort’N , Lindsberg

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November