• Evenemang idag
Söndag
28
Maj 2017
Lugnet i Falun Falun

Långa Lugnet

Utöver Långa Lugnet 62 km erbjuds till detta år ytterligare två varianter: Långa Lugnet 28 km, där du kör första loopen på 28 km och Långa Lugnet 46 km, vilken inkluderar loop ett och två.
Långa Lugnet 62 km
Banlängden är 62 km fördelat på 3 loopar. Start, varvningar, vätska, tekniska zoner och mål på Lugnet Arena.
Långa Lugnetbanan har karaktär och rykte om sig att vara tuff, kuperad och teknisk. Av Lugnets tre hyllade och lovprisade handgrävda stigar kommer du under slutet av loop 3 att träffa på allihop. Everytime She Smiles, Second Chance, Halloween knights som var för sig är värda ett helgbesök i Falun. Nytt för 2016 är Flowstigen från toppen av hoppbackarna ned till stadion.

Långa Lugnet 46 km
Körs på loop 1 och 2 och då enbart i motionsklass för herrar och damer, banlängd ca 46km. Loppet är öppet för alla som är födda 2000 eller tidigare.

Långa Lugnet 28 km
Körs på loop 1 och då enbart i motionsklass för herrar och damer, banlängd ca 28 km. Loppet är öppet för alla som är födda 2000 eller tidigare.

Vi ber dig som är ute och testar banan eller bara cyklar i största allmänhet att ha en ödmjuk och rar framtoning gentemot de du möter. Visa hänsyn och säg hej.

Till dig som gillar Dalregementets övningsområde gäller att respektera avspärrningar. Säkerställ varje gång du ger dig ut på övningsområdet att det inte pågår skjutövningar. Du hittar datum och tider för skjutövningar här: https://hemvarnet.se/om-organisationen/hemvarnsforbanden/908/1149

Arrangör: Falu CK
Mer info: http://langalugnet.se/

I siffror

57 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

73 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Lugnet i Falun natten mellan 23 och 24 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lugnet i Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Långa Lugnet, Lugnet i Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober