• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
Kristinegården i Falun Falun

Klädbytardagen

Tidigare års succé med klädbytardagen upprepas. De plagg som du har tröttnat på eller som inte längre passar blir nya och roliga för någon annan. Dessutom förlänger du livet på dina kläder och bidrar till en bättre miljö.
Byte lördag 1 april kl 11:00-14:00, inlämning fredag kl 15:00-18:00 på Kristinegården (hörnet Trotzgatan/Kristinegatan). Om du inte har möjlighet att lämna in på fredag, finns det möjlighet på lördag kl 9-10, men vi vill helst ha in kläderna på fredag.


Vi tar emot max 5 fina och rena plagg (inga barnkläder) Fina accessoarer ( t ex väskor, schalar) och skor kan du också lämna. För varje plagg du lämnar (max 5) får du en bricka och kan plocka ut ett plagg. Det finns även vintageavdelning, då "kostar" plagget 3 brickor.

Café finns!

I siffror

57 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

51 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristinegården i Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Klädbytardagen, Kristinegården i Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December