• Evenemang idag
Onsdag
12
April 2017
Lindex Falun

Vårshopping

Härmed bjuder Ladies Circle 16 Falun dig till en Charitykväll på Lindex till förmån för Love and Hope. Kom och handla nya vårfavoriter samtidigt som du gör någonting bra för omvärlden!

Love and Hope är en hjälporganisation som jobbar i Indien, Nepal, Bangladesh och Sri Lanka med att rädda barn ut ur sexhandeln. De driver barnhem, skolor och arbetar i förebyggande syften i slumområden och fattiga byar med utbildning och hjälp till familjer. Love and Hope vill rädda så många flickor som möjligt ut från den mörka sexhandeln.

Det här händer under kvällen:

* Lindex i Falun erbjuder hela 20% på ett helt köp under eventet.
* Lindex bjuder på tilltugg och något att dricka.
* Lindex berättar om vårens trender.

Anmälan görs genom att tacka ja på detta evenemang senast den 5 april och swisha 100 kr (som går oavkortat till Love and Hope) till Brittmarie Enochsson 0739-97 34 15. Skriv Love and Hope som meddelande.

Observera! Max antal deltagare är 100 personer. Så först till kvarn!

Om du mot förmodan får förhinder kom ihåg att meddela det på evenemanget så platsen kan gå till någon annan. Anmälningsavgiften återbetalas ej. (skänks till Love and Hope)

Välkommen önskar vi i Ladies Circle 16 Falun.

----------------------------------------------------

Ladies Circle är en internationell organisation av unga kvinnor upp till 45 år. I Sverige bildades vi 1947 och vi är nu drygt 1650 medlemmar i 149 klubbar. Internationellt är vi strax över 13 000 medlemmar fördelade på 36 länder

I siffror

38 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

96 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lindex). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vårshopping, Lindex

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober