• Evenemang idag
Torsdag
2
Mars 2017
Jaktia Falun Falun

Peter & Dogworks

I samarbete med Svenska Jägareförbundet Falu Jaktvårdskrets och Studiefrämjandet Falun bjuder vi på en gratis föreläsning med Peter & Dogworks, Hundarnas språk – Signalerna

Plats: Jaktia Falun
Tid: 18.30
Anmälan är obligatorisk ( antalet platser är begränsat )o ch skickas till: jaktiafalun@jaktia.se
Kostnad: Gratis

Här kommer en beskrivning av föreläsningen från Peter Ekström:
"Alla hundar har samma språk. De fysiska signalerna. Det är ett språk hundar använder automatiskt. De talar om vad de tänker göra och vad de gör. Hundar visar var de är på väg, om de förstår eller inte förstår, om de lyssnar eller inte lyssnar, om de är uppmärksamma eller inte. Allt det och mer visar alla hundar med sitt signalspråk.
Det är därför vi vinner på att förstå signalerna. Då hinner vi se dem och agera genom att visa hunden att vi förstår. Då uppstår en jämställd kommunikation. Då fungerar samtalet.
Allt det låter komplicerat. Men så är det inte. Tvärtom, hundars språk är enkelt. Dessutom har alla hundägare sett alla hundens språksignaler många gånger. Men alla har kanske inte riktigt förstått och framför allt inte svarat på ett sätt som hunden direkt förstår.
Med fler än 150 bilder visar jag hundarnas signaler i olika situationer och vad de betyder. Men jag vill också visa hur vi människor kan svara hunden på samma språk, med hjälp av signaler som alla hundar förstår.
Själv har jag jakthundar. Men alla hundar har samma språk, oavsett vad de är avlade för. Därför hoppas jag att alla hundägare får nytta av att lära sig läsa sina hundar ännu bättre – och framför allt kunna svara dem ännu tydligare på hundars eget språk.
Det är när vi förstår våra hundar som vi verkligen kan kommunicera med dem. Det är mitt mål. Det handlar det här föredraget om."

Peter Ekeström
Peter & Dogworks

I siffror

45 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

163 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jaktia Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Peter & Dogworks , Jaktia Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari