• Evenemang idag
26-27
Okt 2017
Falun

Föreläsning: Mikael Reijer

OM FÖRELÄSNINGEN

Mikael Reijer föreläser om ledarskap utan ego – Mikael brinner för att inspirera och motivera människor och hans egna berättelser om sitt liv och arbetsliv är fascinerande. Han har varit en ledare i 22 år med över 2500 anställda inom olika verksamheter. Privat har han gjort sin livs resa att gå ner 60 kilo i vikt på 5 månader under 2016.


Han är uppväxt i Alby, Norra Botkyrka med en mamma från Stockholm och en pappa från Hälsingland. Mikael presenteras som en ledare som får människor att växa och organisationer att utvecklas. En ledare som brinner för utmaningar och olikheter.

Som föreläsare ger Mikael dig tre viktiga kriterier för att lyckas att leva din dröm och måbra som människa, chef, ledare och medarbetare, ett ledarskap utan ego !

Efter föreläsning kommer du få en behållning av hur viktiga dessa tre kriterier är för att få människor att må bra och tro på att morgondagen blir bättre än idag. Du får inspiration och kunskap om hur du skapar högpresterande team och resultat i din verksamhet! 2017 kommer Mikael bli årets nykomling så boka han redan nu!

* DU KOMMER FÅ VIKTIGA INSLAG
* DU KOMMER SKRATTA
* DU KOMMER FÅ INSPIRATION

Pris 200kr

Bokning via epost till info@mikaelreijer.se

I siffror

241 st

har besökt evenemanget på Falun.info

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November