• Evenemang idag
Måndag
12
December 2016
Kulturhuset tio14 Falun

Jubileumsmässa Finsam

Hela programmet hittar du på http://www.finsamdalarna.se/wp-content/uploads/f-Jobbforalla.pdf

Boka in måndagen den 12 december i almanackan! Då firar förbundet tio års framgångsrik verksamhet med en jubileumsmässa i Kulturhuset Tio14.
Kom och bekanta dig med de stödverksamheter för människor som hamnat utanför arbetsmarknaden som finns att tillgå i Falu kommun. Ett rikt utbud som visar vilka goda resultat samverkan mellan myndigheter kan ge.

Späckat program
Det blir aktiviteter på stora scenen hela dagen. Vi får lyssna till människor som fått stöd i olika verksamheter och deras väg till ett bättre liv, med sysselsättning och framtidstro. Dessutom bjuds vi på teater: Östra teatern ger två föreställningar av ”Alla hästar hemma”, en pjäs om hur det är att leva med funktionsnedsättning, baserad på verkliga upplevelser.
Välfärdsfrågorna står i centrum för en paneldiskussion med kommunal- och landstingsråd, riksdagsmän och chefer från Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.
Det blir också lite lättare inslag, bland annat underhåller kommunens arbetsplatskör.

Smörgåsbord av stödinsatser
En rad verksamheter som på olika sätt arbetar med arbetslivsinriktad rehabilitering visar upp sig på mässan. Dels med montrar i foajén, dels med kortare presentationer i lokalen Jungfrun. Läs mer på http://www.finsamdalarna.se/falun

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset tio14). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jubileumsmässa Finsam, Kulturhuset tio14

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November