• Evenemang idag
1-6
Nov 2016
Kulturhuset tio14 Falun

Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkörs mäktiga föreställning Limits

Någon har ritat streck och delat in världen i olika begränsade delar. Vi bygger staket runt våra trädgårdar, murar, stängsel, har beväpnade arméer runt våra länder. Men människan har aldrig velat stanna på ett och samma ställe


Boka på:
http://dalateatern.se/movies/limits-cirkus-cirkor/

Limits är Cirkus Cirkörs nya stora nycirkusföreställning i regi av Tilde Björfors. På klassiskt Cirkus Cirkörmanér kommer Limits att vända upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar. Är en begränsning en realitet eller något påhittat. Är en begränsning ett stopp eller en motivation till att hitta nya vägar?

I rollistan till Limits märks de unga prisbelönta teeterboard-artisterna Anton Graaf och Einar Kling-Odencrants, kautschuk- och ringartisten Manda Rydman som bland annat setts i ”Wear it like a crown” samt parakrobaten/jonglören Peter Åberg och hans luftakrobatpartner Saara Ahola som båda nyligen medverkade i ”Borders”. Musiken skrivs av Samuel Andersson som tidigare gjort musiken till Cirkus Cirkör-föreställningarna ”Knitted Piece” och ”Borders”.

I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

266 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset tio14). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cirkus Cirkör , Kulturhuset tio14

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December