• Evenemang idag
Lördag
24
September 2016
Akademibokhandeln Falun

Boksignering: Styx Märke

Passa på att köpa den spännande fantasyboken Styx märke, som passar från 8 år och uppåt. Boken kom ut nu i maj och har redan sålt i 850 ex. Varför inte införskaffa en tidig julklapp? Bjud gärna in dem du tror kan vara intresserade :)

På flykt undan Styx soldater söker de båda syskonen Sofia och Leo skydd i en ihålig ek.
Trädet sluts omkring dem och de märker när hålet öppnar sig igen att de befinner sig i en helt annan värld. Kvar finns inga mörka gator och betonghus i spillror. Grönskan som omger dem badar i ljus. Rakt under deras fötter finns frodigt grönt gräs och färgglada blommor. Framför dem en sommaräng. De har kommit till Sagofallen. Med hjälp av enhörningen Månstråle ger sig barnen ut på ett hisnande och farligt äventyr, samtidigt som en ryslig kamp rasar mellan de svarta och vita pjäserna på schackbrädet!

Det finns dessutom gratis lärarhandledning till boken (åk 4-6), perfekt för högläsning i skolan. Boken har fått många fina recensioner.

I siffror

116 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Akademibokhandeln). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Boksignering: Styx Märke, Akademibokhandeln

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober