• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Torsdag
24
Mars 2016
Clarion Collection Hotel Bergmästaren Falun

Äggjakten

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, frukostbuffér, middagar, spabehandlingar eller en natt i en hotellsvit istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut vart i Falun våra påskharar har gömt dom...På skärtorsdagen går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg - som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter. I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige.

Äggen kommer att gömmas runt om i hela stan, men psst - om du tar reda på vart hotellet ligger så är möjligheten stor att de ligger i samma stadsel. Alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden.

SAVE THE DATE
Torsdagen den 24 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan till och med klockan 18.00 samma dag. Anmäl att du kommer att delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
I ägget finns priser som till exempel hotellnätter, middag för två, och frukost och annat smått och gott. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. I vissa av våra ägg kommer du att hitta priset direkt i ägget och i vissa av äggen kommer du att få tydliga instruktioner om hur och när du hämtar ditt pris. Allt du behöver veta finns i ägget.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Faluns största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet och tagga bilden med #äggjakten2016, vilket nummer dit ägg har samt vilket hotel som är avsändare. Den person som får flest likes på sin bild vinner ett extra hederspris!

...AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg, rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskhälsningar från Clarion Collection Hotel Bergmästaren, Falun

I siffror

272 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

306 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Collection Hotel Bergmästaren). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Collection Hotel Bergmästaren

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober