• Evenemang idag
Fredag
5
Februari 2016
Dalateatern Falun

Kultursoppa

Med Kent Sidvall och Hasse Lundqvist
Biljetter: Ord. 200:-/ Ung t.o.m 25 år 100:-

Inklusive soppa, bröd, kaffe och kaka.

Obs: Ange ev. specialkost vid bokning.
Soppa: Pumpasoppa med knaperstekt bacon

Kent Sidvall och Hans Lundquist spelar cool jazz och blues och samtalar kring boken En lång och komplicerad historia där Kent berättar om sitt liv i ett Stockholm få känner till. I SVT-dokumentären Vägen till vansinnet som sändes i höstas skildras Kents väg ”tillbaka från slummen” som han själv kallar den. Både boken och filmen tar med dig på en resa som är svår att glömma. Så här lyder bokens baksidestext:

Efter mina första tre yogaövningar tog jag en rökpaus och bad Gud om ursäkt för min rökning, samt alla mina aggressioner. Jag hade fyllt 56 och trodde att livet inte hade mer att ge. […] Nu var det bara flaskan och en förmodligen för tidig död att se fram emot. Samtidigt som jag omfamnat min för tidiga bortgång plockade jag fram min gamla dagbok och läste om tidigare händelser i mitt liv. På grund av olika orsaker och brist på erfarenhet drogs jag in i komplicerade situationer av personer vilka var belastade med fanatiska och verklighetsfrämmande engagemang av olika slag. […] Religiösa knarkare, prostituerade och ultrakonservativa mormoner, trappuppgångar och ungkarlshotell. Min historia visar, enligt min egen bedömning, att fanatiska personer med tunnelseende, för stark vilja men för lite förstånd tycks dras till varandra.

I siffror

253 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dalateatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kultursoppa, Dalateatern

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober