• Evenemang idag
Torsdag
28
Januari 2016
Gamla Elverket, Falun Falun

Kvällsretreat

Önskar du få kontakt med dig själv, din kropp och dina känslor? Behöver du få tid till eftertanke och reflektion.
Kräver du att få ta en paus från vardagen och få tyst på bruset och minska stressen? Behöver du landa, komma till ett avslut för att ta fart till något nytt?
... eller vill du bara mysa och ha en skön kväll med gemenskap och värme?

Oavsett vilken intention du har med att komma är du varmt välkommen att delta på denna Kvällsretreat där du får möjlighet till att dra dig tillbaka från vardagens brus och rutiner.

Kvällsretreaten är inspirerad av det jag själv tycker är härligt och har inslag av det medvetna andetaget, grounding, yinyoga, meditation, kreativitet och den underbara tystnaden. Du deltar efter dina egna förutsättningar och behov.

Vem som helst kan delta och är du osäker på något så är du välkommen att kontakta mig och ställa frågor så ska jag svara så gott jag kan. Åldersgräns är 16 år och jag utmanar männen att komma och även kärlekspar. Inspirera gärna nära och kära att följa med.

Medtag egen yogamatta (liggunderlag/madrass) samt filt och två mindre kuddar. Det kan vara skönt med en varmare tröja och sockor.

Jag bjuder på te och frukt.

Datum: 26/11, 10/12, 28/1, 25/2, 23/3 (obs, onsdag)
Tid: 18:00-21:00

Kostnad: 200 kr per tillfälle.
Plats: Gamla Elverket, Ölandsgatan Falun

Begränsat antal platser, de tidigare retreaterna har blivit fullbokade snabbt.

Boka din plats genom att skicka ett PM här på facebook eller ring/sms:a mig på 070/308 82 68 och det går även bra att mejla: annamariehillner@gmail.com.

I siffror

24 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

280 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gamla Elverket, Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kvällsretreat, Gamla Elverket, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December