• Evenemang idag
24-26
Sep 2015
Lugnet, Falun Falun

Partistämma Centerpartiet

Partistämma i Dalarna

Från Uppsala Centerkrets så representerar Stefan Hanna som ombud. Ersättare är i ordning Unn Harsem och Olle Romlin. Pol.Sek Freija Carlstén och Ombudsman David Berg kommer också att delta.


Uppsalaretsen representerar även genom ombud för distriktet:
Anne Lennartsson
Mia Marie Nordström
Isabella Carneström Edman

INFO
Centerpartiets partistämma 2015 genomförs den 24-27 september vid Lugnet i Falun. Partistämman börjar 11.30 med lunch, invigningsprogram och förhandlingar startar 12.30. Partistämman avslutas på söndagen klockan 13.00.

Partistämman genomförs vartannat år och samlar 521 ombud från hela landet och är Centerpartiets högsta beslutande organ. Åhörare är också välkomna att anmäla sig och delta på partistämman, både medlemmar i Centerrörelsen och allmänhet. För att kunna planera arrangemanget och förbereda besöksbrickor anmäls deltagande i förväg via denna länk.

Till partistämman har 322 motioner inkommit. Därtill ska tre större politiska program behandlas som handlar om landsbygd, jobb och företagande samt miljö och klimat och åtta ställningstaganden inom andra politiska områden. Stämmohandlingar kommer att skickas till stämmoombud och läggas upp på vår webbplats senast den 1 september.

Centerpartiets partistämma är ett arrangemang som totalt samlar ca 1100 deltagare och kommer att märkas av i Falun. Centerpartiet har bokat det mesta av boendet i Falun och stämmodeltagare kan boka boende via vårt anmälningsformulär.

Vill du vara utställare på vår partistämma? Kontakta då partistamma@centerpartiet.se

Mer information om partistämman kommer löpande att publiceras på:
https://www.centerpartiet.se/stamman-2015/

I siffror

154 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

233 st

har besökt evenemanget på Falun.info
Boenden närmast Lugnet, Falun natten mellan 23 och 24 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lugnet, Falun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Partistämma Centerpartiet, Lugnet, Falun

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober