• Evenemang idag
26-27
Sep 2015
Arenan, Mormorsgatan 7 Falun

Sångworkshop i CVT

26 & 27 september så är det åter dags för den populära sång-workshopen HITTA DITT EGET "SOUND! i Falun!

Workshopen är uppdelad på två förmiddagar och det är möjligt att vara med på en enstaka dag eller hela helgen till ett förmånligt pris!


HITTA DITT EGET ”SOUND”!

Välkommen till sång-workshop i Complete Vocal Technique (CVT)

- Vill du få konkreta tips och hjälp hur du kan utveckla din sång och hitta ditt eget ”sound”?
- Vill du kunna uttrycka dig fritt med rösten?
- Är du nyfiken och vill lära dig mer om CVT?

Ta chansen att vara med på en helg i sångglädjens tecken! Sprid gärna ordet och bjud in nära och kära!

TID & UPPLÄGG:

LÖRDAGEN 26 sept 10-13.00: Introduktion och praktisk presentation av CVT
http://bilda.nu/sv/Amne/Cirkelinformation/?circle=721608&g=0

SÖNDAGEN 26 sept 10-13.00: Masterclass; Vi arbetar med sångrösten och provar på tekniken. Ni har möjlighet att få coachning i teknik, interpretation, improvisation eller något annat ni vill utveckla i sången.
http://bilda.nu/sv/Amne/Cirkelinformation/?circle=721620&g=0


PLATS: Arenan, Mormorsgatan 7
LEDARE: Rebecka Andréasson, sångerska & pedagog.
PRIS: 400 kr/dag. 700 kr/paketpris 2 dagar
ANMÄLAN: www.bilda.nu/webbanmalan. (Se ovan för länk till respektive dag) Senast 11/9. Begränsat antal platser, först till kvarn!
FRÅGOR: rebecka@andreasson.com


Om CVT:
Complete Vocal Technique är en mycket populär och konkret sångteknik som passar alla olika sångstilar, allt från pop och rock till musikal och klassisk sång. Det är den snabbast spridande tekniken i världen just nu, och det är ingen tillfällighet! Den banbrytande tekniken utgår ifrån vår anatomi och fysiologi och genom den kan man producera alla ljud på ett hälsosamt sätt. Det är ett tydligt och lättbegripligt sätt att se på rösten och sångaren erbjuds kunskap och verktyg för att arbeta med rösten på bästa sätt. CVT rekommenderas för alla sångare; nybörjare som professionella, körsångare som solister. För mer info: www.completevocalinstitute.com

Om Rebecka Andréasson:
Rebecka är sångerska och musikalartist och har under de senaste åren arbetat på stora scener i Sverige och Danmark. Senast kunde man se henne i huvudrollen Prinsessan Fiona i Wermland Operas uppsättning av Shrek the Musical.
Rebecka har många års erfarenhet av undervisning och går för tillfället på sista året av Complete Vocal Institutes 3-åriga utbildning för att bli certifierad pedagog i CVT.
”Det är en pedagogik och sångteknik som jag helhjärtat brinner för! Att kunna hjälpa sångare att utvecklas och öppna dörrar i sångvärlden är en fantastisk härlig känsla!”
”Jag vill att att sången ska vara lustfylld där man använder tekniken som ett hjälpmedel för att kunna uttrycka sig, sjunga på ett hälsosamt sätt och med det "sound" man vill ha!”
Läs mer om Rebecka: www.rebeckaandreasson.com


ALLA ÄR VÄLKOMNA!

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

139 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Arenan, Mormorsgatan 7). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sångworkshop i CVT, Arenan, Mormorsgatan 7

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober