• Evenemang idag
7-8
Nov 2015
Folkuniversitetet Dalarna Falun

Helande Måleri

Helande måleri är ett samlingsnamn på de metoder jag använder på denna kurs. En viktig metod är Cellminnesmålning. På denna kurs hjälper färgen och formen dig att förändra eller förbättra något i ditt liv. När vi utsätts för för mycket inre eller underliggande stress under en längre tid påverkar det vårt immunförsvar och kroppens självläkningssystem ända ner på cellnivå. Det påverkar hur vi mår både fysiskt och känslomässigt och blir till slut en "sanning", då vi tror att det är så här vi ska må. Allt är energi, så även dessa "sanningar", blir destruktiva cellminnen som påverkar hur vi är, vad vi gör och hur vi mår.
På en kurs i Helande måleri får du möjlighet att komma åt dessa destruktiva cellminnen för att må bättre.
Helande måleri är en kurs i personlig utveckling och helande. Du behöver inga förkunskaper för att vara med. Lek och läk med färg!
Kostnad för kursen är 1900 kr och i priset ingår målarmaterial och fika. Tider för helgen är 10-ca16 på lördagen och 10-ca14 på söndagen
Varmt välkommen!
Anmälan och frågor till Lena Grundtman tel 070-777 22 76 eller lena@hantverkstan.se. Gå gärna in på min hemsida
www.helandemaleri.se

I siffror

216 st

har besökt evenemanget på Falun.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkuniversitetet Dalarna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Helande Måleri, Folkuniversitetet Dalarna

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falun.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falun. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December