Blackstone Steakhouse - Falun

Blackstone Steakhouse

Hälsingetorget 1 • Falun
Blackstone Steakhouse
Bra mat ska det spraka om - Av värme, passion och smak. På Blackstone Steakhouse lagas alltid maten med högkvalitativa råvaror. Varmrätterna serveras på glödhet lavasten och med de tillbehör du själv väljer.
Blackstone Steakhouse ligger i Falu centrum, alldeles intill Faluån. Här serveras högkvalitativa smårätter och lyxiga pizzor, men framför allt de sprakande varmrätterna på het lavasten. Du väljer din varmrätt (kött, fisk eller vegetariskt), som steker färdigt direkt till bords på den 400 grader varma stenen. Det sprakar om flingsaltet. Mer nylagat än så kan det inte bli, och du får själv välja hur välstekt du vill ha din mat. Till det väljer du också tillbehör och såser.
Restaurangen har en varm och mysig atmosfär, med påkostad inredning och rejäla soffor. Här kan man sitta en god stund. Passa på att avnjuta en frisk drink innan maten, antingen i våra sköna soffor eller sommartid på verandan med utsikt över Faluån.
Här finns också en lekhörna för barn som är bemannad på lördagar kl. 13-16. Under samma tid får barnen äta gratis när du köper en Blackstone Steakhouse varmrätt.

Tipsa oss om ändringar Kontakta redaktionen@stadsportalerna.com

Hitta till Blackstone Steakhouse - karta
Populärt på Falun.info just nu!

Aktuellt på Blackstone Steakhouse

Liknande restauranger